fbpx

No. 911, Jalan Bukit Puteri 11/13A, Bandar Puterijaya 08000 Sungai Petani, Kedah

017 563 2108

Open Mon – Fri 10:00-18:00

Mengenai Analisa dan Pemasaran

Belum terlambat untuk mengoptimumkan perniagaan anda untuk kedudukan yang lebih baik. Boleh dikatakan, pesaing anda mungkin sudah berada dikedudukan yang lebih baik sekiranya mereka sudah lama mulakannya.

Perkhidmatan SEO Yang Bersesuaian Untuk Perniagaan Kecil-Kecilan.

Kami akan membantu untuk perniagaan anda dikenali.

Sebalik Tabir

Dengan pengalaman lebih 15 tahun dalam pemasaran digital, kami dapat membantu ramai perniagaan yang asalnya dari perniagaan diluar talian, ke atas talian.

ROSNIZAM BIN OTHMAN

ROSNIZAM BIN OTHMAN

Founder

Assalamualaikum dan salam sejahtera.</p> <p>Saya Rosnizam Bin Othman. Kepakaran saya adalah dengan membantu perniagaan anda melalui diatas talian melalui pembangunan laman web, grafik, video serta branding.</p> <p>Saya berkecimpung dalam dunia multimedia lebih 20 tahun. Bermula sebagai pereka grafik untuk projek multmedia pertama di Penang Seagate. Dan kemudiannya menjadi eLearning Developer di Intel Technology. Kemudian sebagai Technical Online Support kepada seorang jutawan internet iaitu Patric Chan. Sebelum beralih ke bidang training di bahagian sumber manusia. Dan pernah mengajar di sektor kerajaan serta swasta untuk subjek-subjek tertentu.