fbpx

No. 911, Jalan Bukit Puteri 11/13A, Bandar Puterijaya 08000 Sungai Petani, Kedah

017 563 2108

Open Mon – Fri 10:00-18:00

Email Marketing

Berhubung dengan Pelanggan serta Bakal Pelanggan dengan Pemasaran E-mel.
Pemasaran e-mel adalah alat yang berguna untuk berkongsi apa yang anda tawarkan kepada pelanggan anda.

email-marketing-img

Bagaimana saya menggunakan teknik Pemasaran E-mel?

Dengan menggunakan senarai e-mel anda yang sedia ada untuk merekabentuk kempen pemasaran e-mel profesional melalui Mailchimp, sebuah penyedia perkhidmatan pemasaran e-mel. Mailchimp sangat kemas dan profesional serta percuma sehingga 2,000 kenalan, membolehkan kami membantu anda menjimatkan kos. (Yuran berpatutan untuk lebih banyak kenalan.)

Sebaik sahaja kami mempunyai senarai e-mel anda yang dipindahkan ke Mailchimp, saya akan berkerjasama dengan anda setiap bulan (atau yang berkenaan) untuk reka bentuk, kandungan, dan penjadualan setiap kempen pemasaran e-mel.

Secara ringkasnya, anda memberitahu saya apa yang anda mahukan dalam e-mel, dan kemudian saya menawarkan cadangan, merangkanya, bekerjasama dengan anda semasa semakan dan suntingan, dan menjadualkan dan / atau menghantar kempen ke kenalan anda.

Analisa PERCUMA Hubungi Saya

Kenapa Pemasaran E-mel Penting untuk Perniagaan Anda?

Pemasaran e-mel mendorong perniagaan:

Mencapai lebih banyak orang:

Facebook dan Twitter hanya cover pelanggan anda yang menggunakan platform tersebut sahaja. Boleh dikatakan sekarang, rata-rata orang ada email. Pemasaran e-mel adalah salah satu cabang untuk mendapatkan pelanggan.

Meningkatkan kadar penukaran:

Apabila diuruskan dengan betul, kempen pemasaran e-mel dapat meningkatkan jualan kepada pelanggan dengan lebih efektif daripada media sosial.

Berkongsi berita dan kemaskini penting:

Pelanggan lebih cenderung kearah jualan, promosi, dan produk baru jika mereka tahu tentang perkara tersebut, dan pemasaran email memastikan mereka mengetahui dengan tepat.

Menjadi langsung:

Tidak seperti bentuk atau pemasaran lain, e-mel membuatkan jenama anda secara direct kepada pelanggan apabila anda inginkan perhatian mereka.

Apa yang terdapat di dalam Perkhidmatan Pemasaran E-mel Anda?

Semua pakej pemasaran kami dibina khas untuk memasukkan hanya perkhidmatan paling bermanfaat untuk perniagaan anda. Strategi anda akan memilih perkhidmatan pemasaran e-mel yang akan berfungsi seiring dengan perkhidmatan lain dalam pakej anda untuk mencapai matlamat perniagaan anda. Perkhidmatan ini termasuk:

Kempen Email Marketing

Email Newsletters

One-Time Email Blast

Tell us about your project

Let us help you get your business online and grow it with passion

    Clients Feedback