fbpx

No. 911, Jalan Bukit Puteri 11/13A, Bandar Puterijaya 08000 Sungai Petani, Kedah

017 563 2108

Open Mon – Fri 10:00-18:00

Kursus Teknikal FB ADS

Pelajari bagaimana membuat iklan Facebook yang berkesan!
12 April 2021
9:00pg – 4:00ptg

Kursus Apa Ni?

Di dalam kursus ini, anda akan pelajari

01. Pengenalan FB Ads

Pelajari asas penting membuat FB Ads, polisi Facebook dan bagaimana Facebook menggunakan data anda.

02. Membina Database Pelanggan

Pelajari bagaimana membina database pelanggan dari tiada. Kepentingan membina database pelanggan, custom audience dan lookalike audience.

03. Membuat Targetting Berkesan

Pelajari bagaimana membuat targetting pelanggan berdasarkan kriteria yang sesuai dengan personaliti pelanggan anda.

04. Placement & Bajet

Pelajari bagaimana dan di mana anda perlu meletakkan iklan anda supaya setiap sen yang anda belanjakan adalah berbaloi.

Kenapa Perlu Hadir?

01. Tak Tau Nak Buat

Anda dah ada Facebook page tapi masih terkial-kial untuk membuat iklan di Facebook?

02. Masih Blur-Blur Lagi

Anda dah cuba buat iklan di Facebook tapi separuh jalan anda dah pening?

03. Macam tak jadi je

Anda dah dapat buat iklan di Facebook tapi macam krik krik je?

04. Takde hasil!!

Anda dah labur banyak ataupun anda masih tak tau nak labur berapa banyak untuk Facebook Ads?

Kalau macam tu, kursus ini
memang untuk anda!

Ok, Bagaimana Nak Sertai?

Ikuti Langkah-Langkah Berikut

Isikan Borang Pendaftaran

Borang Pendaftaran Online di sini. Pastikan anda baca syarat kelayakan ya! Jika ada masalah, hubungi kami.

Buat Pembayaran

Tekan butang daftar dan anda akan dibawa ke laman toyyibpay untuk membuat pembayaran.

Sediakan Semua Kelengkapan

Buku Nota, Komputer, password dan login ID Facebook semua mesti disediakan sebelum kelas ya!

Login ke Zoom untuk ke Kursus

Pasang aplikasi zoom di telefon pintar atau komputer anda. Klik link yang kami akan berikan untuk masuk ke kursus.

Testimoni

Apa Yang Peserta Terdahulu Katakan?

“Saya telah menyertai kursus Pemasaran Digital pada akhir Disember 2020 anjuran HRDF dengan trainer En. Izam. Saya yang tiada asas dalam pemasaran digital pun dapat mengikuti kursus ini dengan penuh minat Kursus yang dijalankan secara santai, trainer telah menyampaikan dengan sangat berkesan dalam menghasilkan pemasaran digital yang sangat baik. Saya merasai amat berbaloi dan sangat recommend kepada sesiapa pun yang mencari kelas asas pemasaran digital dengan En. Izam. InshaAllah anda tak akan menyesal.”
Adam Radwil
Kuala Lumpur
“Saya telah menyertai Program Asas Pemasaran Facebook di bawah bimbingan En. Rosnizam. Saya kagum dan berterima kasih di atas setiap tunjuk ajar beliau terutama dari segi pemasaran secara digital, perancangan sasaran pelanggan dan asas pengiklanan. Beliau sgt komited dlm menyampaikan setiap ilmunya. Semoga En Rosnizam terus success membantu para usahawan di luar sana💪💪💪🔥😍
Sharifah Hanum
Klang
“Tenaga pengajar membolehkan saya katakan antara yang terbaik, berdisiplin dan sangat menekankan kepentingan menggunakan masa sehabis baik. Setiap jam, minit dan saat amat berharga dan begitu juga sepanjang kursus dipenuhi dengan ilmu yang ringkas dan padat. Saya jarang berjumpa dengan tenaga pengajar yang betul-betul komited, lain daripada yang lain.”
Mohd Zaidi Man
Seberang Jaya
“Izam adalah tenaga pengajar yang terbaik dan berpengalaman. Beliau berdisiplin dan paling penting menitik beratkan masa berharga setiap peserta latihan. Setiap jam, minit & saat sepanjang sesi latihan dipenuhi dengan sesi ilmiah yang bermanfaat secara ringkas dan padat. Saya jarang berjumpa dengan tenaga pengajar yang betul-betul berdedikasi dan komited terhadap kefahaman peserta2 latihan. Ianya pengalaman yang hebat. Sekiranya syarikat anda mahukan pelaburan latihan berbaloi. Beliau adalah “highly recommended trainer.”
Fadzly Arif
Melaka
“Alhamdulillah. Saya sangat bersyukur dapat menyertai kursus Pemasaran Digital pada Disember 2020 bersama coach Izam yang sangat supportive, santai dan menyeronokkan. Ilmu serta pengajaran yang disampaikan sangat jelas dan padat sekali. Banyak ilmu baru yang tidak pernah diperolehi dalam kursus lain sebelum ini. Terima kasih coach.👍👍👍☺️
Mohd Zubair Amirul
Ipoh
“Saya menyertai sebuah program yang diajar oleh Encik Rosnizam dan ia sangat membantu saya dalam menambah pengetahuan serta memperbaiki cara menguruskan kewangan peribadi saya. Ia juga membantu saya dari segi mendisiplinkan diri untuk menguruskan sebuah bisnes kecil. Pelatih yang sangat profesional yang membantu membuka minda saya untuk lebih maju.”
Nurul Shafiqah Huwaina
Kedah

Ok, Saya Nak Join!

Berapa Harga Kursus Ini?

Kursus Teknikal FB Ads

Sekali Bayar
RM 150 per pax
  • 6 +1 Modul Latihan Facabook Ads
  • Latihan Praktikal
  • Program 1 Hari (12hb April 2021)
  • 6 jam sehari (9pg-12pm; 2pm-5ptg)
  • Coaching Percuma 1 jam!!

Pelajari Sesuatu Setiap Hari

Kita semua sedang belajar di dalam perjalanan hidup kita. Kita juga bertanggungjawab terhadap masa depan kita serta generasi akan datang. Mari perbaiki diri kita bersama-sama.

“Persaingan akan menjadikan kita buasdan rakus, tetapi kerjasama akan menyerlahkan versi terbaik kita.”