fbpx

No. 911, Jalan Bukit Puteri 11/13A, Bandar Puterijaya 08000 Sungai Petani, Kedah

017 563 2108

Open Mon – Fri 10:00-18:00

Kursus Apa Ni?

Di dalam kursus ini, anda akan pelajari
01. Pengenalan FB Ads

Pelajari asas penting membuat FB Ads, polisi Facebook dan bagaimana Facebook menggunakan data anda.

02. Membina Database Pelanggan

Pelajari bagaimana membina database pelanggan dari tiada. Kepentingan membina database pelanggan, custom audience dan lookalike audience.

03. Membuat Targetting Berkesan

Pelajari bagaimana membuat targetting pelanggan berdasarkan kriteria yang sesuai dengan personaliti pelanggan anda.

04. Placement & Bajet

Pelajari bagaimana dan di mana anda perlu meletakkan iklan anda supaya setiap sen yang anda belanjakan adalah berbaloi.

05. Analisa FB Ads

Pelajari bagaimana membuat analisa keberkesanan FB Ads anda supaya dapat memperbaiki mutu iklan anda.

Kenapa Perlu Hadir?

01. Tak Tau Nak Buat

Anda dah ada Facebook page tapi masih terkial-kial untuk membuat iklan di Facebook?

02. Masih Blur-Blur Lagi

Anda dah cuba buat iklan di Facebook tapi separuh jalan anda dah pening?

03. Macam tak jadi je

Anda dah dapat buat iklan di Facebook tapi macam krik krik je?

04. Kursus lain sentuh manja je

Anda dah labur pergi kursus lain tetapi tenaga pengajar cuma ajar ‘surface’ je. Konsep yang anda dah selalu dengar tapi tak mendalam kepada praktikal.

05. Takde hasil!!

Anda dah labur banyak ataupun anda masih tak tau nak labur berapa banyak untuk Facebook Ads?

Kalau macam tu, kursus ini memang untuk anda!

Ok, Bagaimana Nak Sertai?

1.

Isikan Borang Pendaftaran

Borang Pendaftaran Online di sini. Pastikan anda baca syarat kelayakan ya! Jika ada masalah, hubungi kami.

2.

Buat Pembayaran

Tekan butang daftar dan anda akan dibawa ke laman toyyibpay untuk membuat pembayaran.

3.

Sediakan Semua Kelengkapan

Buku Nota, Komputer, password dan login ID Facebook semua mesti disediakan sebelum kelas ya!

4.

Login ke Zoom untuk ke Kursus

Pasang aplikasi zoom di telefon pintar atau komputer anda. Klik link yang kami akan berikan untuk masuk ke kursus.

Ok, Saya Nak Join!

Berapa Harga Kursus Ini?

Kursus Teknikal FB Ads

RM 149/ seorang
  •  eWorkbook setebal 196 mukasurat
  • 10 Modul FB Ads
  •  Latihan Praktikal
  •  Program 1 Hari (26hb Jun 2021)
  •  8 jam sehari (9pg-5ptg)
  •  Coaching Percuma 1 jam!!
  •  Video recording, Video tutorial & Group support
  •  Percuma: Kelas YouTube Copywriting akan diadakan (27hb Jun 2021, 8:30 mlm)

NANTI DULU!!!... Ada lagi nak bagi tahu ni...