fbpx

No. 911, Jalan Bukit Puteri 11/13A, Bandar Puterijaya 08000 Sungai Petani, Kedah

017 563 2108

Open Mon – Fri 10:00-18:00

Kembangkan Perniagaan Anda Dengan Pengiklanan

Memanfaatkan penggunaan internet dengan pengiklanan diatas talian serta pelaksanaan strategik perniagaan internet. Kami merekabentuk kempen pengiklanan yang sepadan dengan strategi perniagaan anda, dan kemudian menganalisa kemasukkan pengunjung di laman web anda. Ini membolehkan kami membuat penyesuaian yang diperlukan pada perniagaan anda.

Mengapa Pengiklanan Penting untuk Perniagaan Anda?

Pengiklanan diatas talian adalah cepat, mudah, dan berkesan. Ianya sesuai untuk:

  • Sasaran lebih ramai orang: Iklan yang dikeluarkan akan dapat disasarkan kepada pelanggan yang berpotensi akan melihat perniagaan anda dalam talian, dan membuatkan perniagaan anda mudah ditemui oleh orang lain.
  • Sasarkan pengunjung tertentu: Menggunakan alat pengiklanan diatas talian membolehkan anda menyasarkan pengunjung yang sesuai untuk perniagaan anda, menghasilkan lebih banyak lead dan memaksimumkan pulangan atas pelaburan Anda.
  • Bayar untuk hasil, bukan usaha: Daripada membayar sendiri iklan, anda boleh memilih untuk membayar paparan, klik, atau pengunjung yang sesuai.
  • Akses dan analisa data pelanggan: Alat analisis membolehkan anda menganalisa data pelanggan, menggunakannya untuk mengukur keberkesanan kempen anda – jadi jika sesuatu tidak berfungsi, anda boleh membuat perubahan dengan lebih cepat.

Bagaimana proses pengiklanan dilakukan?

Saya akan menguruskan untuk membangunkan kempen kreatif yang disasarkan untuk mencapai sasaran tertentu atau matlamat berasaskan pencapaian. Strategi SEO kami memastikan kami memaparkan iklan pada sasaran terbaik dengan penapis yang merangkumi jenis penerbitan, kandungan pada skrin, demografi, geografi dan sebagainya.

Sebaik sahaja pengiklanan bermula, saya akan menguruskan iklan anda dan membuat pelarasan teratur untuk strategi bidaan dan iklan anda untuk membolehkan kempen berjaya.

Apa yang terdapat di dalam pakej Perkhidmatan Pengiklanan?

Semua pakej pemasaran dibina khas untuk perkhidmatan paling bersesuaian untuk perniagaan anda. Strategi pengiklanan akan berfungsi seiring dengan perkhidmatan lain dalam pakej anda untuk mencapai matlamat perniagaan anda. Perkhidmatan ini termasuk:

Pengurusan Landing Page

Memaparkan Pengurusan Iklan

Pengurusan Adwords Google

Pengiklanan Media Sosial

Dapatkan Perundingan Iklan Percuma!