fbpx

No. 911, Jalan Bukit Puteri 11/13A, Bandar Puterijaya 08000 Sungai Petani, Kedah

017 563 2108

Open Mon – Fri 10:00-18:00

Bawa Jenama Anda Kemana Sahaja

Jenama anda adalah aset terbesar anda. Sama ada anda baru bermula dari awal atau berharap untuk mengukuhkan jenama anda supaya lebih mantap, saya akan bawa anda melalui keseluruhan proses supaya anda dapat menggambarkan visi dan misi anda bersama jenama anda.

Kenapa Penjenamaan Penting untuk Perniagaan Anda?

Penjenamaan adalah penting untuk orang melihat perniagaan anda dan, kesannya adalah bagaimana ia berjaya membawa perniagaan anda. Penjenamaan yang berkesan dapat meningkatkan perniagaan anda:

  • Pengiktirafan: Pengguna mengenali anda dengan jenama anda, dan terutamanya oleh logo anda. Logo yang profesional dan direka dengan baik adalah kunci untuk membuat kesan dan bertahan lama.
  • Nilai: Jenama yang mantap memberikan perniagaan anda lebih banyak memanfaatkan dalam industri anda.
  • Kepercayaan: Pengguna lebih cenderung untuk mempercayai perniagaan dengan penampilan profesional.
  • Pelanggan: Pengiktirafan yang tinggi pada nilai dan kepercayaan yang datang dengan penjenamaan yang kuat juga membawa banyak keuntungan kepada perniagaan.

Bagaimana proses penjenamaan dilakukan?

Saya akan menyediakan semua yang anda perlukan untuk membuat jenama anda berjaya.

Bermula dengan strategi jenama untuk meletakkan kerangka pada penjenamaan perniagaan anda. Proses bermula dengan soal selidik penjenamaan untuk mengumpulkan seberapa banyak maklumat mengenai nilai, matlamat dan visi anda. Selepas mengadakan mesyuarat untuk mengkaji semula maklumat ini, saya akan melakukan penyelidikan untuk lebih memahami pelanggan dan industri sasaran anda.

Sekiranya perkhidmatan penjenamaan anda termasuk penciptaan logo, saya akan bekerjasama dengan anda melalui beberapa draf untuk memperbaiki visual yang akan mewakili perniagaan anda.

Langkah terakhir ialah proses yang seterusnya: melaksanakan strategi jenama anda untuk mewujudkan identiti perniagaan anda dengan laman web, pemasaran kandungan, media sosial dan banyak lagi.

Apa yang terdapat di dalam pakej Penjenamaan?

Saya akan bekerjasama dengan anda untuk memilih perkhidmatan penjenamaan yang terbaik untuk mencapai matlamat perniagaan anda. Perkhidmatan ini boleh termasuk:

Strategi Penjenamaan

Logo

Panduan Reka Bentuk

Kit Permulaan Penjenamaan

Dapatkan Perundingan Iklan Percuma!